Øjenoperationer i Maribo

Øjenoperationer udføres med den nyeste teknologi

På Øjencenter Maribo tilbyder vi øjenoperationer til dig, der er generet af forskellige øjensygdomme eller -problemer. Vi skræddersyer behandlingen til dine specifikke problemer, så du ender med det bedste synsresultat. Fra indledende forundersøgelser til afsluttende kontrol har vi tilrettelagt forløbet individuelt, og vi baserer behandlingen på tryghed, kvalitet og tillid.

Vores veluddannede og specialiserede personale kan tilbyde et højt niveau af ekspertise. Med udgangspunkt i en stor viden om og erfaring med øjensygdomme og øjenkirurgi udføres behandlingerne med anerkendte metoder og tidssvarende avanceret udstyr.

Herunder kan du læse meget mere om et udpluk af de forskellige øjenoperationer, vi tilbyder i øjenklinikken.

 

Ved udeblivelse fra operation uden afbud opkræves gebyr på 1000 kr. 

Operation for grå stær

Grå stær opstår, fordi linsen med alderen bliver uklar. Derfor ses lidelsen også oftest hos personer over 65 år. Symptomerne, der kan opstå over længere tid eller forværres over få uger, vil ofte være nedsat eller sløret syn, blænding fra sol og kunstigt lys og ændring i farveopfattelsen. Der findes hverken forebyggende eller medicinsk behandling mod grå stær, og derfor er en kirurgisk fjernelse af linsen den eneste løsning. 


På Øjencenter Maribo tilbyder vi operation for grå stær, som er en simpel og smertefri operation. Ved operationen fjernes den uklare linse og erstattes af en kunstig linse - som forud for operationen er udmålt til den styrke som passer til den enkelte patient. Selve operationen foregår i lokalbedøvelse og tager kun 15-20 minutter.

Linseoperation

Øjencenter Maribo tilbyder linseoperationer, så du kan blive fri for nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. På den måde kan du endelig slippe af med brillen eller kontaktlinserne. En linseoperation kan afhjælpe de fleste synsfejl, når en laserbehandling ikke er den optimale løsning.

Selve linseoperationen er en relativ simpel, hurtig og smertefri behandling. Operationen foregår i lokalbedøvelse og tager cirka 15-20 minutter per øje, og efter behandlingen planlægger vi efterkontroller og eventuel supplerende behandling, så du er sikker på at opnå det ønskede synsresultat.

Tunge øjenlåg

Med alderen mister huden sin elasticitet, og overskydende hud og muskler kan resultere i tunge øjenlåg, poser under øjnene eller nedsunkne øjenbryn. Det skaber et træt udseende rundt om øjnene, hvilket rent kosmetisk kan være til gene. Det kan også have syns- og sundhedsmæssige konsekvenser som indsnævret synsfelt, hovedpine eller sviende øjne. Med en øjenlågsoperation og et øjenbrynsløft kan du sørge for, at du igen får et frisk og veloplagt udseende.

Vi tilbyder øjenlågsoperation og øjenbrynsløft hos Øjencenter Maribo. Øjenlågsoperationen er en relativ simpel operation, der foregår i lokalbedøvelse. Operationen varer omkring 30 min. og du kan forlade klinikken igen umiddelbart efter operationen. Det endelige resultat af øjenlågsoperationen vil du kunne se efter 2-3 måneder.